XXVIé Congrés Internacional de Lingüística i Filologia Romànica (CILFR2010)

Más información: http://www.uv.es/cilfr2010

El Comité organitzador del XXVIé Congrés Internacional de Lingüística i Filologia Romànica (CILFR2010) de la SLR té l’honor i el plaer d’anunciar-los la celebració del pròxim congrés de la nostra disciplina, que tindrà lloc a la Universitat de València entre els dies 6 a
l’11 de setembre de 2010.

Si voleu presentar una comunicació al congrés, us preguem d’indicar-nos el títol i la secció i d’enviar-nos-en un breu resum, en forma de fitxer adjunt, a l’adreça del president de la secció en la qual vosaltres desitgeu participar, així com una còpia al comité organitzador (CIFLR2010@uv.es). Els resums tindran una extensió aproximada d’un full DIN A4 amb interliniat d’1,5 o bé 500 mots. Les comunicacions podran ser presentades en qualsevol llengua romànica, buscant sempre aportar novetats en el camp elegit. Es distingirà entre la comunicació preparada per a la lectura, que hauria de centrar-se en l’aportació nova i ser incitativa al debat i a les discussions, i la redacció escrita final, que
constarà d’un màxim de 12 pàgines. Les intervencions duraran un màxim de 30 minuts, dels quals 20 seran de lectura, 8 de debat i 2 per a canviar d’aula. El compliment dels horaris en serà una prioritat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.